رپورتاژ آگهی چیست؟

قبل از اینکه به سوال رپورتاژ آگهی چیست، پاسخ دهیم، بهتر است که کمی درباره این شیوه صحبت کنیم.

انتشار رپورتاژ آگهی از جمله روش های قدیمی بازاریابی و تبلیغات محسوب می شود.

در کل می توان در پاسخ به سوال رپورتاژ آگهی گفت، به هر شکلی از مطلب که به عوض منتشر شدن آن پولی دریافت شود، گفته می شود، اما روش نگارش، طراحی و پیاده سازی آنرا شبیه خبر، مقاله، داستان و دیگر مطالب نشریه جلوه می دهد.

رپورتاژ آگهی می تواند به هر شکلی و در هر قالبی اجرا شود، به صورت چاپی، پخش محتوای تصویری و صوتی و غیره. در ادامه بیشتر درباره اینکه رپورتاژ آگهی چیست، صحبت خواهیم کرد.

رپورتاژ ها را در یک تقسیم بندی کلی میتوان به دو بخش تجاری و سیاسی دسته بندی کرد.

در رپورتاژ تجاری، هدف اصلی پیدا کردن مشتری و مصرف کنند جدید است و در رپورتاژ سیاسی، هدف اصلاح دیدگاه سیاسی مخاطب نسبت به یک فرد، حزب یا موضوع است.

البته می توان گفت که علاوه بر این دو دسته می توانیم رپورتاژ برای موسسات غیر انتفاعی و سازمانهای مردم نهاد را نیز به عنوان دسته بندی سوم در نظر داشته باشیم؛ چرا که رپورتاژ برای این دسته نیز می تواند مفید واقع شود و مخاطبان را به کسب اطلاعات بیشتر ترغیب نماید.

در ادامه چند نمونه از رپورتاژ آگهی را برای شما بیان خواهیم کرد:

  • الگوریتم های گوگل چه تاثیری بر سئو سایت ما دارد؟
  • پزشک با تجربه تهران دررابطه با آلودگی هوا چه نظری دارد؟
  • چرا استفاده از دستگاه های تصفیه آب ایرانی مقرون به صرفه است؟

دلیل استفاده کسب وکارها از رپورتاژ آگهی چیست؟

در پاسخ به سوال دلیل استفاده کسب و کارها از رپورتاژ آگهی چیست، باید گفت که اصلی ترین دلیل آنها این است که مخاطبان امروزه بیشتر از زمانهای گذشته حساسیت خود را نسبت به تبلیغات مستقیم از دست داده اند.

از همان ابتدا که پیامهای تبلیغات و بنرهای تبلیغاتی را مشاهده می کنیم می دانیم که قرار است با مجموعه کسل کننده روبرو شویم، و اکثر افراد در برابر تمامی این روش های تبلیغاتی مقاوم شده اند.

چرا که تعداد تبلیغ دهندگان خیلی افزایش یافته است و هر سایت خبری را که باز می کنیم تعداد بنرهای تبلیغاتی بسیار زیاد است و خیلی گیج کننده و طاقت فرسا است.

اعادهای مطرح شده در این تبلیغات را خیلی سخت باور می کنیم و قرار است از کسب و کارها ادعاهای زیادی ببینیم از جمله اینکه آنها در حرفه خودشان از قدیمی ترین ها و بهترین ها هستند و می توانند مشکلات مارا با کمترین هزینه و بهترین روش حل کنند، در صورتی که حتی این ادعا ها درست هم باشد، باز هم چون آنها را خیلی زیاد شنیده ایم، باور کردنشان برایمان خیلی سخت است.

 

یکی دیگر از دلایلی که این نوع تبلیغات کم تاثیر شده است، این است که این تبلیغات در رسانه ها به صورت پیوسته و طولانی پخش می شود و مخاطبان عادت کرده اند که از این تبلیغات عبور کنند و به همین دلیل در زمان پخش آنها افراد به چک کردن موبایل، و دیگر کاراهی کوچکی که دارند مشغول می شوند.

همچنین خیلی از مرورگرها به پلاگین ها و ابزارهایی برای حذف تبلیغات مجهز شده اند، در نتیجه اگر تبلیغات در وب سایت ها ارائه شود، ممکن است که بخشی از مخاطبان کاملا آنها را پیش از نمایش حذف کنند.

در چنین شرایطی می توان گفت که رپورتاژ آگهی این امکان را دارد که شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد، مزیت رپورتاژ آگهی فقط این نیست که از دیوار مقاومتی که مخاطب در برابر تبلیغات کشیده است، عبود کند، بلکه از دیگز مزیته های رپورتاژ آگهی این می باشد که شما در آن فضای بیشتری جهت متقاعد کردن مخاطب و صحبت کردن بیشتری در اختیار دارید.

در نتیجه می توانید ادعاها و شعارها را به کلی کنار بگذارید و ارزش پیشنهادی خود را به مخاطب کامل و دقیق توضیح دهید.

اگر برای درج رپورتاژ از رسانه های دیجیتال مانند مجلات خبری، اجتماعی و سایت ها استفاده کنید، مزیت دیگری در مقابل با تبلیغات سنتی نیز دارد و آن اینکه این رسانه ها، رپورتاژ شما را حذف نمی کند.

در صورتی که رپورتاژ شما به صورت حرفه ای و طبق اصول سئو تنظیم شده باشد، این امکان وجود دارد که تا ماه ها و سال ها بعد هم در نتایج جستجو گوگل دیده شوید.

رسانه مناسب برای رپورتاژ آگهی چیست

خیلی از رسانه ها امکان درج رپورتاژ را در اختیار شما قرار می دهند؛ از صدا و سیما گرفته تا روزنامه ها، مجلات، سایت های خبری، اکانت های شبکه های اجتماعی، کانال های تلگرام و غیره. عموما به این صورت است که یک مشاور تبلیغات آژانس دیجیتال مارکتینگ، مجموعه متنوعی از این رسانه ها را به شما پیشنهاد می کند و حتی امکان دارد که شما را ترغیب کند تا هم زمان در چند رسانه رپروتاژ خود را منتشر نمایید.

البته نکته ای که در همه نوع تبلیغات اهیمت دارد این است که شما صرفا تنها بر تعداد مخاطب و دفعات بازدید، توجه نکنید بله بهتر است برای کسب نتیجه بهتر، مخاطبان آن رسانه باید مورد هدف شما باشند.

مثالا امکان دارد که رپروتاژ شما در یک مجله یا سایت تخصصی 1000 بازدید بخورد اما با این وجود 50 درصد آنها از مشتریان بالقوه شما شوند، اما همان رپورتاژ در یک وب سایت خبری ممکن است 5000 باز بازدید بخورد اما مشتریان بالقوه شما کمتر از 10 درصد مخاطبان سایت باشند.

حتی ممکن است به پر بازدید بودن آن سایت، نیاز باشد هزینه خرید رپورتاژ آگهی زیادی را هم پرداخت نمایید.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که دقت کنید که برند هر رسانه با برند شما چه نسبتی دارد.

چرا که برند رسانه می تواند روی هویت برند شما تاثیر داشته باشد، زیرا مخاطبان برخی از ویژگی ها، صفت ها و هویتی که برای آن رسانه قائل هستند، به برند شما هم نسبت می دهند.

تاثیر رپورتاژ آگهی بر سئو

تا به اینجا دانستید که رپورتاژ آگهی چیست، اما در ادامه تاثیر آن را بر سئو نیز برای شما بیان خواهیم کرد.

به این دلیل که رپورتاژ متنی در سایت های پر بازدید از جمله رایج ترین نوع رپورتاژ می باشد، لازم است که در این بخش چند نکته خیلی مهم را درباره تاثیر رپروتاژ بر سئو بیان کنیم.

قطعا این نکته را می دانید که سئو و بهینه سازی برای موتور جستجو به دو بخش سئو خارجی و سئو داخلی تقسیم می شود.

سئو داخلی به مجموعه کارها و تکنیک هایی گفته می شود که داخل سایت انجام می شود تا بتوان سایت را در نتایج اول گوگل مشاهده کرد.

و سئو خارجی نیز مجموعه کارهایی گفته می شود که در خارج از سایت انجام می شود برای همین هدف و دریافت بک لینک از مهم ترین کارها در سئو خارجی است.

حال این سوال پیش می آید که آیا رپورتاژ آگهی در سایت ها می تواند یک ابزار برای تقویت سئو باشد، باید گفت که در این مسئله اختلاف نظر وجود دارد و افراد نظریه های مختلفی دارند اما وقتی به اتفاقاتی که در سایت رخ می دهد ز جمله جستچو برند شما توسط دیگران، رفتار بازدید کنندگان و غیره می توان گفت که رپورتاژ آگهی بر سئو به صورت غیر مستقیم تاثر گذار است.

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید