پیش نیازهای اصلی برای طراحی سایت

پیش نیازهای اصلی برای طراحی سایت

برای طراحی سایت ابتدا باید برخی موارد را آماده کنید پیش نیازهای اصلی برای طراحی سایت تا بتوانید یک وب سایت را با استفاده از آنها طراحی نمایید. برای اینکه راحتتر، با این پیش نیازها آشنا شوید، با استفاده از یک مثال نمونه آنها را برای شما بیان خواهیم کرد.

به طور مثال شما فرض کنید که می خواهید یک مغازه در شهر برای خودتان راه اندازی کنید.

از این رو ابتدا برای مغازه نام، مکان و دکور مشخصی را انتخاب می کنید تا با استفاده از آن بتوانید کسب و کارتان را شروع نمایید.

نام مغازه باید خاص و جذاب باشد که در ذهن بیننده ماندگار شود، که در طراحی سایت به جای اسم مغازه شما احتیاج به نام دامنه دارید. سپس نیاز است که مکان مغازه را فراهم کنید تا بتوانید در آن فضا کالاهایتان را بفروش برسانید، که در طراحی سایت برای آن یک هاست خریداری می کنید.

سپس دکور مغازه بسیار مهم است، چرا که نظر مشتری را به خود باید جلب کند، از این رو لازم است که محصولات و دکور را به گونه ای بچینید که در همان ابتدا کسانی که وارد فروشگاه می شوند، تحت تاثیر قرار بگیرند، از این رو برای ساخت وب سایت هم شما نیاز به یک قالب یا پوسته دارید تا بتوانید مانند یک دکور از آن استفاده کنید.

3 بخش مهم برای ساخت وب سایت

اما در ادامه به صورت جداگانه برای شما پیش نیاز های یک سایت را پردازش می کنیم و اطلاعات لازم در این باره را به شما می دهید. دقت داشته باشید که این موارد پیش نیازهایی است که هر سایتی با هر عنوانی اعم از شرکتی، شخصی و فروشگاهی به آن نیاز دارد.

دامنه وب سایت

اولین قدم برای طراحی وب سایت انتخاب یک نام دامنه مناسب است. بدیهی است که کاربران برای اینکه به سایت شما وارد شوند، نیاز به یک آدرس اختصاصی در اینترنت دارید که به آن مراجعه نمایند و برای تمدید سالیانه این دامنه لازم است که هزینه اندکی را پرداخت نمایید. بهترین دامنه، آن است که کوتاه و ساده باشد تا در ذهن مخاطب به راحتی ماندگار شود.

هاست (فضایی برای ایجاد وب سایت)

پس از اینکه دامنه سایت را مشخص کردید، نیاز است که یک فضا جهت ذخیره اطلاعات و محتوای سایتتان تهیه نمایید که به آن هاست می گویند و دقیقا همانند یک رم گوشی یا هارد کامپیوتر است. به این معنی که فضایی که به شما امکان ذخیره اطلاعات، فایل ها و دیگر محتواها را می دهد. هاست برای شما هزینه سالیانه در بر خواهد داشت که مقدار هزینه بر اساس میزان فضا و کیفیت آن محاسبه می شود.

راهنمای خرید هاست و دامنه

خوب است که در همین جا نیز بیان شود که در زمان خرید هاست و دامنه لازم است که نکاتی را توجه کنید تا بعد از خرید خودتان پشیمان نشوید.

اولین قدم در خرید هاست و دامنه که باید به آن توجه کنید این است که دامنه ای را انتخاب کنید که نوشتن آن راحت باشد، چرا که اگر از دامنه ای سخت استفاده کنید این امکان وجود دارد که کاربران در زمان تایپ دامنه دچار اشتباه شوند و نتوانند به وب سایت شما دست یابند.

تا حد امکان از نام های مخفف، اعداد و خط تیره استفاده نکنید.

همچنین در زمان انتخاب دامنه، از کلمات کلیدی استفاده کنید که معرف کار و خدمات شما باشد که در سایت ارائه می دهید، به این صورت زمانی که کاربران برای پیدا کردن محصولات و خدمات شما، در وب جستجو می کنند، با سایت شما روبرو می شوند.

این که به افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو نیز کمک می کند.

سعی کنید که از نام های به یاد ماندنی استفاده کنید تا به راحتی در ذهن مخاطب ماندگار شود.

نکته دیگری که در انتخاب دامنه مهم است، پسوند دامنه است؛ سعی نمایید که از پسوند مناسب برای دامنه استفاده کنید.

پسوند com از جمله پسوند های محبوب است که می توانید از آن استفاده نمایید. سعی کنید از شرکت های معتبر دامنه و هاست را خریداری کنید، و مطمئن شوید که دامنه ای که خریداری می کنید حتما به نام شما ثبت شده باشد و دارای پنل مدیریتی باشد.

این موارد بر قیمت دامنه تاثیر می گذارد از این رو برخی شرکت های نامعتبر دامنه ها را با قیمت های خیلی اندک ارائه می کنند اما به بهانه های متفاوت آن را کامل در اختیار شما قرار نمی دهند از این رو حتما به این موارد توجه کنید.

بعد از دامنه نوبت به هاست می رسد. انتخاب یک هاست با کیفیت خیلی اهمیت دارد، چرا که یک شرکت هاست می تواند مقدار تاثیر گذاری وب سایت شما را افزایش دهد و یا آن را نیز از بین ببرد.

چرا که در صورتی که یک هاست ناپایدار خریداری نمایید می تواند سبب از بین رفتن مشتریان شما شود و این کاهش رتبه سایت و کاهش درامد شما را به دنبال دارد.

قالب سایت (دکوراسیون وب سایت شما)

از دیگر موارد لازم برای طراحی وب سایت، قالب است. قالب سایت همان دکوراسیونی است که افراد با وارد شدن به سایت شما مشاهده می کنند. یک قالب مناسب، دو خصوصیت دارد اول اینکه از لحاظ بصری چشم نواز و زیبا است و دوم اینکه کاملا کاربردی است و مخاطب را سردرگم نمی کند.

شما برای تهیه قالب برای وب سایت، دو انتخاب دارید: قالب آماده یا قالب اختصاصی

قالب آماده

در دنیای اینترنت قالب های آماده ای برای وب سایت ها وجود دارد که از پیش طراحی شده است و شما می توانید به سراغ آنها بروید و با توجه به نیاز خودتان آن را ویرایش کنید. این قالب ها عموما هزینه کمتری برای شما دارد اما نقطه ضعفی که در قالب های آماده وجود دارد این است که امکان دارد در شرایط خاص دست و پای شما را ببندد.

قالب اختصاصی

اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید و می خواهید که یک طراحی خاص داشته باشید، می توانید از یک شرکت طراحی سایت بخواهید تا قالب اختصاصی خودتان را برای شما آماده کند. در بیشتر اوقات می توان گفت که این چنین قالبی با سلیقه و نیازهای شما مناسب است، اما هزینه های طراحی آن عموما چندین برابر قالب های آماده می باشد.

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید